Winteronderhoud en stalling van uw boot en (buitenboord)motor

Wintervoordeel op onderhoud

Van 1 oktober tot en met 31 januari ontvangt u 15% korting op het basistarief van de onderhoudsbeurt voor uw buitenboordmotor. Bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt in deze periode is de winterstalling van uw buitenboordmotor gratis. U kunt uw losse buitenboordmotor voor servicewerkzaamheden brengen zonder afspraak* tijdens de openingstijden van de werkplaats op dinsdag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

*Voor servicewerkzaamheden aan boot-motorcombinaties graag een afspraak maken. Voor tarieven, het stellen van vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen met de medewerkers van de werkplaats op telefoonnummer 0566-651180 of contact opnemen via mail werkplaats@bootakkrum.nl.

 

Onderhoud van uw boottrailer

Net als uw boot en uw (buitenboord)motor heeft ook uw boottrailer onderhoud nodig om uw boot veilig te vervoeren. Zo moeten de lagers regelmatig gesmeerd en vervangen worden, de banden gecontroleerd worden, de verlichting gecontroleerd en gerepareerd worden en is het belangrijk dat alle draaibare delen gangbaar zijn. Voor aanhangers met een remsysteem is het belangrijk jaarlijks het remsysteem te controleren en te onderhouden.

Voor tarieven, het stellen van vragen of het maken van een afspraak voor het onderhoud van uw bootrailer kunt u bellen met de medewerkers van de werkplaats op telefoonnummer 0566-651180 of contact opnemen via mail werkplaats@bootakkrum.nl.

 

Winterstalling van uw boot

Vanaf 1 oktober is het weer mogelijk uw boot bij Boot Akkrum te stallen. De stalling is overdekt en afgesloten en geschikt voor boten met een lengte tot 7,5 meter. U kunt uw boot brengen op uw eigen boottrailer of gebruik maken van verschillende manieren om uw boot naar de stalling te vervoeren. De medewerkers van de werkplaats informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor tarieven, het informeren naar beschikbaarheid en het reserveren van stallingsruimte voor uw boot, kunt u bellen met de medewerkers van de werkplaats op telefoonnummer 0566-651180 of contact opnemen via mail werkplaats@bootakkrum.nl.

 

Onderhoud van uw boot

Het najaar en de winter zijn geschikte perioden om uw boot goed te reinigen, de verschillende delen te poetsen en antifouling aan te brengen. Boot Akkrum heeft een compact assortiment reinigings- en poetsmiddelen en adviseert u graag bij de juiste verwerking.

Het is ook mogelijk bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren door de medewekers van de werkplaats van Boot Akkrum. Voor meer informatie en tarieven kunt u bellen met de medewerkers van de werkplaats op telefoonnummer 0566-651180 of contact opnemen via mail werkplaats@bootakkrum.nl.

 

Schadeherstel van uw boot of (buitenboord)motor

Heeft uw boot of (buitenboordmotor) in het afgelopen seizoen schade opgelopen en wilt u deze schade laten herstellen? De technische medewerkers van Boot Akkrum kunnen vele reparatie- en herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren zodat u weer volop kan varen in het nieuwe vaarseizoen.

Is uw boot of (buitenboord)motor verzekerd? In dat geval ondersteunen de medewerkers van Boot Akkrum u in het contact met de verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Ze leveren de nodige documentatie (schaderapport, offerte, etc.) en hebben indien nodig contact met uw tussenpersoon, schade expert of verzekeraar.

Voor meer informatie over schadeherstel kunt u bellen met de medewerkers van de werkplaats op telefoonnummer 0566-651180 of contact opnemen via mail werkplaats@bootakkrum.nl.