Werkplaats

een specialistisch vakgebied binnen ons bedrijf dat zorgt voor onderhoud en of reparatie van alles wat met boten te maken heeft

Algemeen

Techniek is binnen de watersport erg belangrijk. Bij Boot Akkrum is de werkplaats dan ook het kloppend hart van het bedrijf. Dagelijks werken er 4 fulltime monteurs aan de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die aan de buitenboordmotoren, boten en trailers uit het assortiment verbonden zijn. Er zijn twee werkplaatsen waar gewerkt kan worden aan boten met een maximale lengte van 7,5 meter.

Onderhoud en reparatie

Boot Akkrum verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle merken buitenboordmotoren. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, reparatie van mankement/storing, afstellen op snelheid, gereedmaken/aansluiten op afstandsbediening, inbouw en aansluiten van klokken/meters, inbouw van stuurconsole/jockeyseat, etc.

Voor het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt aan een losse buitenboordmotor (zonder boot) kunt u deze tijdens de openingstijden van de werkplaats (zie contact) brengen. Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan een boot waar de buitenboordmotor op bevestigd zit, moet u een afspraak maken. Dit kan op telefoonnummer 0566-651383 of door een email te sturen naar werkplaats@bootakkrum.nl. Dit geldt ook voor alle werkzaamheden aan boten.

In het najaar en de winter kennen wij speciale voordeeltarieven.

Service Center voor Honda en Mercury buitenboordmotoren

Door de professionele manier van werken en de continue scholing van de monteurs is de werkplaats van Boot Akkrum door Honda en Mercury benoemd tot Service Center. Dit houdt in dat alle voorkomende werkzaamheden aan de buitenboordmotoren en generatoren (geldt voor Honda) kunnen worden uitgevoerd. Deze titel is gebonden aan strikte voorwaarden en voorbehouden aan grote dealers.